Welkom bij

Proost

Zierikzee

Een fijne selectie

Whisky's

Verkrijgbaar in de winkel

Een bijzonder speciaal

Bieren

Assortiment

Een wereld vol

Wijnen

Uit alle landen

Wij zijn

Verhuisd

Naar Haringvlietplein

Een ruim aanbod smaakvolle

Cadeaus

Graag voor u ingepakt

Even voorstellen:

Sander

Sinds juli 2019 ben ik werkzaam bij World of Drinks als verkoopmedewerker in de World of Drinks winkel in Zierikzee en uiteraard verhuis ik ook mee naar de nieuwe winkel Proost aan het Haringvlietplein.

Mijn werkdag bestaat onder andere uit het bijvullen en op orde houden van de winkel, cadeaus inpakken, bestellingen klaarzetten, klanten helpen en eigenlijk alles wat er verder bij de winkel komt kijken. Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat de winkel er netjes en verzorgd uitziet en dat de klanten de winkel tevreden verlaten.

Het leukste aan mijn werk vind ik het contact met de klanten. Het is altijd fijn als je ervoor kan zorgen dat de klant tevreden is en met een glimlach de zaak uit loopt!

Speciaalbier is mijn favoriete categorie wat betreft de drank. Sinds ik werkzaam ben bij de drankenwinkel ben ik me er veel meer in gaan verdiepen en dat kan ik dan ook goed gebruiken bij het adviseren van de klant. Als het geen speciaalbiermoment is, dan kan ik ook genieten van een lekkere rum, en dan het liefst in de mix!


Terug

Nieuws Updates?

Abonneer op onze nieuwsbrief om maandelijks nieuws, updates, speciale aanbiedingen en exclusieve kortingen te ontvangen.