Welkom bij

Proost

Zierikzee

Een fijne selectie

Whisky's

Verkrijgbaar in de winkel

Een bijzonder speciaal

Bieren

Assortiment

Een wereld vol

Wijnen

Uit alle landen

Een ruim aanbod smaakvolle

Cadeaus

Graag voor u ingepakt

Even voorstellen:

Naomi

Mijn naam is Naomi en ik ben sinds het najaar van 2023 werkzaam bij Proost! In 2022 heb ik mijn opleiding Leidinggeven op basis van vakmanschap afgerond in een oud bruin café waar ik destijds stage liep. Hierna rolde ik direct fulltime het horecaleven in, waar geen dag hetzelfde was: rustige dagen, enorme drukte tot laat in de avond, maar ook gezellige pub quizzen organiseren. Ik heb het allemaal meegemaakt.

Nu heb ik besloten dat wat meer regelmaat en structuur beter bij mijn huidige leven past en heb daarom de overstap gemaakt naar Proost. Bij Proost heb ik toch het gezellige contact met de mensen wat ik in de horeca fijn vond, maar dan met betere werktijden. Mijn doel is dan ook om de gasten een beleving te geven in het totaalplaatje waar Proost voor staat: een praatje maken op het terras, lekkere broodjes klaarmaken, hapjes en drankjes serveren, gasten helpen het juiste product te vinden waar onze klanten naar opzoek zijn. Daarnaast vind ik het leuk om met allerlei verschillende dranken te werken. Zo leer ik zelf ook elke dag weer iets nieuws bij!

Je kunt mij voor veel dingen wakker maken… Maar een goede cocktail is toch wel mijn favoriet. Een lekkere PoMa (Pornstar Martini) of een heerlijke Gin&Tonic op het terras met vriendinnen of ook heel leuk om zelf thuis te maken voor een avondje visite!

Daarnaast houden we thuis erg van BBQ’en en dan vind ik het erg lekker om er een frisse Luc Pirlet Syrah Rosé bij te drinken. Uiteraard kun je mij ook verblijden met een lekker biertje zoals een Tripel Karmeliet of een Zeeuwse Weizen van Kees.

Terug

Nieuws Updates?

Abonneer op onze nieuwsbrief om maandelijks nieuws, updates, speciale aanbiedingen en exclusieve kortingen te ontvangen.