Welkom bij

Proost

Zierikzee

Een fijne selectie

Whisky's

Verkrijgbaar in de winkel

Een bijzonder speciaal

Bieren

Assortiment

Een wereld vol

Wijnen

Uit alle landen

Een ruim aanbod smaakvolle

Cadeaus

Graag voor u ingepakt

Even voorstellen:

Nady

Sinds 2005 ben ik met heel veel plezier werkzaam bij World of Drinks. Als 16-jarig meisje begon ik als vakantiemedewerkster in de winkel: bijvullen, cadeautjes inpakken en natuurlijk ook kassawerkzaamheden. Toen ik een stageplek nodig had voor mijn opleiding tot directiesecretaresse, kreeg ik deze hier aangeboden. Ik heb er heel veel geleerd. In 2008 rondde ik mijn opleiding af en kreeg ik een vaste baan bij World of Drinks. Zo’n 12 jaar lang deed ik de administratie op kantoor en sprong af en toe bij in de winkel.

Sinds de zomer van 2020 ben ik weer vaker te zien in de winkel en vanaf eind maart dus ook in de nieuwe winkel aan het Haringvlietplein als Proost. Daarnaast houd ik me nog steeds bezig met de administratie. Geen dag is hetzelfde. Als ik de deur open, weet ik nooit hoe mij dag eruit zal zien. Dat maakt het zo uitdagend en is wat ik juist zo leuk vind. Van inkoopfactuur, tot nieuw artikelen, evenementen en natuurlijk het klantcontact, het is altijd gezellig hier!

In een werkomgeving als deze, heb ik inmiddels natuurlijk wel een paar favorieten: Een Mort Subite Kriek bijvoorbeeld, heerlijk bij de barbecue of lekker op het terras. Dan de Quint sangria en dan het liefst wit of rosé. Lekker met vers fruit erbij en het ziet er ook nog eens feestelijk uit. Als ik een feestje heb en ik moet nog rijden, drink ik graag Amstel Radler 0,0%. Verfrissend en toch gezellig.


Terug

Nieuws Updates?

Abonneer op onze nieuwsbrief om maandelijks nieuws, updates, speciale aanbiedingen en exclusieve kortingen te ontvangen.