Welkom bij

Proost

Zierikzee

Een fijne selectie

Whisky's

Verkrijgbaar in de winkel

Een bijzonder speciaal

Bieren

Assortiment

Een wereld vol

Wijnen

Uit alle landen

Wij zijn

Verhuisd

Naar Haringvlietplein

Een ruim aanbod smaakvolle

Cadeaus

Graag voor u ingepakt

Even voorstellen:

Karin

Eind 1999 ben ik in het slijters vak gaan werken, na jaren lang in de horeca gewerkt te hebben. Door mijn interesse in wijn ben ik mijn slijtersvakdiploma gaan halen en me gaan verdiepen in de mooie wereld van drank. Het is dan ook mijn passie om de klanten er over te vertellen en ze met een tevreden gevoel en natuurlijk met het juiste drankje de winkel te laten verlaten. Na een aantal jaren iets anders te hebben gedaan ben ik toch weer terug bij mijn "oude" vakgebied gekomen. Ik miste het klantcontact en de adviserende rol die je bij de slijterij hebt.

Binnen Proost ga ik dan ook aan de slag bij de slijter maar zal aan de horecakant ook mijn vrouwtje staan en u graag een heerlijke espresso of cappuccino voorschotelen. En bij mooi weer een lekker glas wijn serveren op het terras.

Er werd mij gevraagd wat mijn favoriete drankjes zijn. Dan kan ik daar heel lang over doorpraten maar ik ben een echte wijnliefhebber en drink dan ook met het seizoen mee. ' s Zomers drink ik graag een gekoelde droge witte wijn, bij voorkeur een Chablis of een heerlijke rosé uit de Provence, AIX is dan ook echt wel mijn favoriet. Maar in de winter een stevige rode wijn vind ik toch ook wel erg lekker. En heel af en toe een goede malt whisky van Glenn Rothes, daar kan ik ook echt van genieten. Zijn zachte smaak met wat zoete ondertonen, heerlijk.


Terug

Nieuws Updates?

Abonneer op onze nieuwsbrief om maandelijks nieuws, updates, speciale aanbiedingen en exclusieve kortingen te ontvangen.