Welkom bij

Proost

Zierikzee

Een fijne selectie

Whisky's

Verkrijgbaar in de winkel

Een bijzonder speciaal

Bieren

Assortiment

Een wereld vol

Wijnen

Uit alle landen

Een ruim aanbod smaakvolle

Cadeaus

Graag voor u ingepakt

Even voorstellen:

Jeroen

Inmiddels zijn wij een aantal maanden geopend met onze prachtige winkel en brasserie Proost. Ik ben hier eind januari gestart en was toen verantwoordelijk voor de planning en uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden ten aanzien van de verbouwing. Daarnaast hield ik mij veel bezig met de voorbereiding van het nieuwe concept en inmiddels ben ik bedrijfsleider bij Proost.

Ik ben 5 dagen in de week terug te vinden op de werkvloer om er onder andere voor te zorgen dat het nieuwe gecombineerde concept wat wij hebben wordt voortgezet en telkens weer wordt vernieuwd. Ook zijn wij altijd bezig om de gast en de beleving op 1 te zetten en ervoor te zorgen dat de verwachtingen overtroffen worden, iets waar ik erg graag mee bezig ben!

Inmiddels hebben we aan beide zijden (zowel de slijterij als de Brasserie) van Proost de deuren geopend en is er weer veel bedrijvigheid. Hopelijk zullen ook snel de proeverijen weer plaats gaan vinden in samenwerking met onze partners, eventueel in de toekomst met een spijscombinatie erbij.

Ik kan heel veel dranken waarderen maar alles ligt aan het moment, plaats en in welke hoedanigheid. Zo kan een verfrissend alcoholvrij witbiertje mij erg blij maken als ik nog moet rijden terwijl een warme chocomelk met een scheutje rum mij weer lekker verwarmd tijdens een koude dag. Dus laat ik het maar simpel houden met een klein assortiment aan dranken die ik thuis altijd wel heb staan. Een sterke GT met veel ijs, beetje limoen, verse munt en een zachte tonic – na een drukke zomerse dag werken. Een goed glas wijn tijdens het eten of wat lekker hapjes. Van een zachte Pinot Noir tot een volle Rioja van een verfrissende Albarino of Verdejo tot een Pouilly-Fumé of Sancerre. Alles is lekker. Maar ook speciaal bieren en dan gaat mijn voorkeur uit naar niet te hoppig en bitter en ook hier weer met het seizoen mee. Vooral de wat zoetere volle smaken zoals Kasteel Donker, Gouden Carolus Classis, Verboden Vrucht en Straffe Hendrik kan ik waarderen maar een Tripel Karmeliet, Texels Skuumkoppe en Brugse Zot ook! Ik ben overal tevreden mee.


Terug

Nieuws Updates?

Abonneer op onze nieuwsbrief om maandelijks nieuws, updates, speciale aanbiedingen en exclusieve kortingen te ontvangen.