Welkom bij

Proost

Zierikzee

Een fijne selectie

Whisky's

Verkrijgbaar in de winkel

Een bijzonder speciaal

Bieren

Assortiment

Een wereld vol

Wijnen

Uit alle landen

Wij zijn

Verhuisd

Naar Haringvlietplein

Een ruim aanbod smaakvolle

Cadeaus

Graag voor u ingepakt

Even voorstellen:

Jeroen

Vanaf de opening van Proost zal ik een nieuw vast gezicht zijn binnen het unieke, verassende en uitdagende concept. Op dit moment heb ik de verantwoordelijkheid voor de uitvoering en planning van de dagelijkse werkzaamheden van de verbouwing en ben ik bezig met alle voorbereidingen om vanaf de opening het concept operationeel te maken. Toch kunnen we al kennismaken want ik zal ook al een aantal keren meedraaien in de huidige winkel om al wat ervaring op te doen betreffende deze kant van de wereld van dranken. Want op dit gebeid heb ik nog veel te leren en daar heb ik ook echt enorm veel zin in!

Hiervoor ben ik al vanaf jongs af aan werkzaam binnen de horeca en aanverwanten. Alles is hier wel gepasseerd. Ik heb met altijd erg geïnteresseerd in food en beverage, vanaf de productie tot het eindproduct. Ik vind dat als je een restaurant binnenloopt, je mag verwachten dat je geholpen wordt door iemand met kennis, kunde en interesse in het product wat wordt aangeboden. Wat helaas lang niet altijd zo is in dit mooie vak! Als je een timmerman inhuurt ga je er toch ook van uit dat hij weet welke houtsoort, welke spijker of schroef toepasselijk is.

Ik kan heel veel dranken waarderen maar alles ligt aan het moment, plaats en in welke hoedanigheid. Zo kan een verfrissend alcoholvrij witbiertje mij erg blij maken als ik nog moet rijden terwijl een warme chocomelk met een scheutje rum mij weer lekker verwarmd tijdens een koude dag. Dus laat ik het maar simpel houden met een klein assortiment aan dranken die ik thuis altijd wel heb staan. Een sterke GT met veel ijs, beetje limoen, verse munt en een zachte tonic – na een drukke zomerse dag werken. Een goed glas wijn tijdens het eten of wat lekker hapjes. Van een zachte Pinot Noir tot een volle Rioja van een verfrissende Albarino of Verdejo tot een Pouilly-Fumé of Sancerre. Alles is lekker. Maar ook speciaal bieren en dan gaat mijn voorkeur uit naar niet te hoppig en bitter en ook hier weer met het seizoen mee. Vooral de wat zoetere volle smaken zoals Kasteel Donker, Gouden Carolus Classis, Verboden Vrucht en Straffe Hendrik kan ik waarderen maar een Tripel Karmeliet, Texels Skuumkoppe en Brugse Zot ook! Ik ben overal tevreden mee.


Terug

Nieuws Updates?

Abonneer op onze nieuwsbrief om maandelijks nieuws, updates, speciale aanbiedingen en exclusieve kortingen te ontvangen.