Welkom bij

Proost

Zierikzee

Een fijne selectie

Whisky's

Verkrijgbaar in de winkel

Een bijzonder speciaal

Bieren

Assortiment

Een wereld vol

Wijnen

Uit alle landen

Een ruim aanbod smaakvolle

Cadeaus

Graag voor u ingepakt

Even voorstellen:

Jasper

Mijn naam is Jasper Veenman, woonachtig in Scharendijke met mijn vrouw en twee kinderen. Met een passie voor “smaakvol” eten en drinken heb ik er super veel zin in om mijn kennis bij Proost te verbreden en onze gasten met een goed gevoel weer de zaak te zien verlaten!

Jullie kunnen mij binnenkort vinden als Allround Medewerker bij Proost. Ik wil graag alles leren van de diversiteit aan dranken en ga me vol inzetten op de drank - spijs combinatie voor een mooie beleving.

Mijn favoriete dranken hebben veelal een volle, verwarmende en intense smaak, zoals de Quadrupel van La Trappe, een biertje waar ik heerlijk op het gemakje van kan genieten met een lekker BBQ-gerecht zoals ribeye spiesjes met chimichurri.
Een andere favoriet biertje waar je mij wakker voor kunt maken is de Imperial Pale Ale van Dutch Bargain: een stevig koperkleurig hoppig bier met caramel klanken die heerlijk te combineren is met een stoofvleesgerecht met pickels! Op het gebied van wijnen is de Chardonnay mijn favoriet, met smaken van citrus en honing bij een huis-gevangen wilde zeebaarstartaar.


Terug

Nieuws Updates?

Abonneer op onze nieuwsbrief om maandelijks nieuws, updates, speciale aanbiedingen en exclusieve kortingen te ontvangen.