In 1998 ben ik begonnen in de kleine slijterij naast de supermarkt in Renesse. Nadat ik mijn slijtersvakdiploma behaalde, ben ik mij gaan specialiseren in gedistilleerde dranken. Mijn voorkeur gaat voornamelijk uit naar alles wat meer dan 15% alcohol bevat. In 2007 heb ik dan ook mijn licoristenopleiding aan de gedistilleerd academie afgerond. In de jaren ben ik meegegroeid met het bedrijf tot aan de prachtige nieuwe locatie als Proost aan het Harinvlietplein in Zierikzee.
Bij ons kunt u veel proeven, beleving staat bij ons hoog in het vaandel. Ik vind het belangrijk dat klanten met een goed gevoel de deur uitstappen en natuurlijk graag weer terugkomen. Tegenwoordig komen steeds meer mensen bij ons langs om een flesje te halen wat bij een speciaal gerecht past. Ik vind het leuk om daar bij te adviseren en sta graag voor u klaar met leuke tips en interessante wetenswaardigheden op drankgebied.
Uiteraard heb ik ook een aantal dranken waar mijn voorkeur naar uit gaat. Stel wel, je hoeft me er niet wakker voor te maken, maar mijn favoriete single malt whisky is de Scapa 16 jaar; en single malt van het eiland Orkney, het meest Noordelijk gelegen eiland in Schotland. De armagnac Tariquet VSOP hoort ook zeker in het rijtje thuis; een gecompliceerde drank met een heerlijke zachte afdronk. Als laatste mag bij mij ook de Pirlet Syrah – Mourvedre niet ontbreken; heerlijk soepel en vol van smaak met een lange afdronk.