Welkom bij

Brasserie Proost

Zierikzee

Brasserie Proost Zierikzee

Onze brasserie is het verlengstuk van de slijterij wat samen een harmonieus geheel vormt. Een plek waar het product, de sfeer en de service een echte beleving zullen geven.

In onze mooie koffiehoek werken we met een piston koffiemachine: de Eagle One van Victoria Arduino. Dit is een machine waar zelfs de professionele barista’s van dromen. Daarnaast hebben we 3 voorverwarmde bonenmaalmachines met daarin verschillende koffiebonen. Voor iedere koffieliefhebber wat wils dus! Of kies voor een heerlijke kop verse thee.


Daarnaast hebben we natuurlijk een kaart met gebak, lunchgerechten en borrelhapjes. Dit is ook voor take away, evenals de koffie.
Ook organiseren wij regelmatig gezellige, leuke en interessante proeverijen, zoals met wijn, bier en whisky. Houdt onze nieuws pagina en socials in de gaten!

De openingstijden onderaan de website gelden voor zowel de winkel als ook de Brasserie. De brasserie is gelukkig weer gezellig geopend en u bent uiteraard ook nog steeds van harte welkom voor onze take away !

Take Away Menu

Nieuws Updates?

Abonneer op onze nieuwsbrief om maandelijks nieuws, updates, speciale aanbiedingen en exclusieve kortingen te ontvangen.

Google Reviews

Plaats óók een review!